Hoger in google komen

Iedereen wil met zijn beter gevonden worden, hoger in Google komen en haast iedereen weet dat je dan links naar je website nodig hebt. Er zijn allerlei manier om links te verkrijgen op internet. Enkele zijn bijvoorbeeld linksfarms, advertentie sites, persberichten en artikel sites. Die laatste twee komen nu dus aan bod.

Een goed artikel = Hoger in google

Een goed artikel met nuttige inhoud en goede zoekwoorden schrijven is helemaal zo gek nog niet. Vaak zijn er zat mogelijkheden om over jouw website een artikel te schrijven. Je kan zit ook laten herschrijven, mocht je schrijftalent niet zo optimaal zijn. Mocht je goed een artikel willen leren schrijven, dan kan je hier de artikel tips lezen. Het artikel moet een goede inhoud hebben wat mensen dus ook waarderen. Als een website besluit om jouw artikel ook door te plaatsen omdat het gewoon goed is, is dit natuurlijk goede reclame. Dit gebeurd veelal via RSS, een automatische nieuwsreeder die nieuws uit bepaalde kanalen of van bepaalde website automatisch op een andere website plaatst. Zo gaat nieuws snel rond.

Hoger in Google

Dit laatste is natuurlijk wel erg fijn, alleen voor je Google ranking zal het niet erg veel van invloed zijn. De reden hiervan is dat het duplicate content is. Dit houdt in dat de inhoudt hetzelfde is. Dus als tien sites via RSS hetzelfde artikel of nieuwsbericht doorplaatsen, telt dit haast als 1. Het doorverspreiden van je artikel of nieuwsfeit werkt dus niet mee voor je Google ranking.

Om een artikel goed te laten scoren heb je toch echt unieke tekst nodig. Tuurlijk kan je ervoor kiezen om de teksten zelf aan te passen zodat ze nieuw en uniek zijn of om helemaal te herschrijven. Maar, een veel makkelijkere optie is om je artikel semi automatisch uniek te maken. Hiervoor gebruik je een artikel spinner. Deze was eerst alleen maar in het Engels te verkrijgen, maar sinds kort dus ook in het Nederland. Dit is zeer nieuw op de markt en zal snel de markt gaan veroveren zoals het al in het buitenland heeft gedaan.

Spinner software

Wat doet deze software van een artikel spinner precies? Je zal allereerst dus een goed artikel moeten hebben. Deze kopier en plak je in de artikel spinner. Hierop start je de software en loopt deze een groot aantal woorden na en vind hiervoor vergelijkbare woorden. Je kan zelf met een enkele klik voor elk woord een ander vergelijkbaar woord kiezen of zelfs meerdere. Zo speur je het hele artikel af. Wanneer je klaar ben ga je het artikel spinnen. Er komen wel tot wel duizend verschillende versies van het artikel tevoorschijn, allemaal dus UNIEK! Dit is natuurlijk wel sneller dan het allemaal aanpassen en herschrijven van je artikel.

Dit is natuurlijk goede slag als je hoger in Google wilt komen en je Google Ranking in de zoekmachine wilt verbeteren. Een uniek artikel wordt als een uniek verwijzing naar je website gezien en telt dus voor je page ranking. Nou heeft deze artikel spinner ook een autosubmit systeem voor het toevoegen van je artikel aan diverse artikel website. Zo is het wel heel gemakkelijk om  goede en degelijke backlinks te verkrijgen. Naast de artikel website waar je artikel wordt toegevoegd, kan je zelf ook opzoek gaan naar artikel sites. Er zijn er meer dan zat te vinden als je even op Google zoekt.

Nu kan je dus een artikel uniek laten worden. Je kan het artikel tot wel meer dan 1000 keer spinnen. Maar wat dacht je van een persbericht? Zo kan je dus ook te werk gaan met persbericht. Een uniek persbericht plaatsen is meer glorie voor jouw website.

Uw advertentie hier?
Toch je SEO / SEA uitbesteden?