10. Gebruik geen externe zoekmachine programma's

SEO software of aanmeldwebsites voor het in bulk aanmelden van je website zijn niet langer de verkeers generators die ze ooit waren. Tegenwoordig, worden je gegevens gewoon aangemeld bij free-4-all linkpagina's. De meeste grote zoekmachines blokkeren inzendingen van deze programma's. Handmatig indienen van je website bij de zoekmachines blijft het beste en behaald ook de beste resultaten. Zorg ervoor dat je de indiening zorgvuldig volgens de richtlijnen van de zoekmachines instuurd voordat je begint met het handmatig het indienen van je webpagina's. Het is het om crawler-gebaseerde zoekmachines (zoals Google) zelf de site te laten vinden en indexeren.

9. "keyword stuffing" van in meta-tags

Het volproppen van "irrelevante keywords" in de meta tags en de tekst van de webpagina's zijn verdwenen. Gebruik  "relevante keywords" in de meta tags met mate en herhaal deze niet keer op keer. Vanwege de schendingen uit het verleden, hebben veel van de grote zoekmachines besloten de resultaten niet meer door de metatags te laten bepalen. Als zoekmachines tegenwoordig irrelevante keywords aantreffen in je meta-tags, zullen ze je hiervoor bestraffen.

8. Doe niet mee aan free-for-all link uitwisseling programma's of een linkfarms

Ja, het is een goed idee om een ​​heleboel links naar je site te hebben, maar de zoekmachines zien alleen graag relevante links. Als ze sites vinden waarop je een link hebt staan die niets gemeen heeft met de inhoud van je website zullen ze je website een lager relevantie cijfer toekennen. Dus, zullen irrelevante links ervoor zorgen dat je pagerank niet omhoog gaat maar eerder zal zakken.

7. Gebruik geen doorway-pagina's

In het verleden maakten spammers zogenaamde "doorway pagina's" met als enige doel, een hoge ranking te verkrijgen in de zoekmachines. Deze pagina's bestaan ​​uit een reeks irrelevante zoekwoorden en links die verwijzen naar hun oorspronkelijke site. Als je toch gebruik maakt van gateway pagina's, zorg dan ervoor dat ze inhoudelijk goede informatie bevat wat relevant is voor het belangrijkste onderwerp van uw oorspronkelijke site of pagina.

6. Gebruik geen verborgen links of tekst, van welke aard dan ook

De meest gebruikte methode van het verbergen van irrelevante links of tekst wordt meestal gedaan door de kleur en/of de grote van links of teksten hetzelfde te maken als de gewone tekst, zodat de tekst wordt "gecamoufleerd" en de gebruikers het niet zien. De zoekmachines zullen je bestraffen als ze denken dat je probeert om tekst van welke aard te verbergen.

5. Verzorg je keuze en plaatsing van relevante keywords

Hoewel keywords niet langer de enige factor is die de ranking van je site bepaald, blijft het selecteren van de juiste zoekwoorden of trefwoord zinnen de sleutel tot het genereren van verkeer naar uw site. Je moet trefwoorden kiezen die mensen daadwerkelijk gebruiken in hun zoekopdracht, zodat je potentiële klanten je website weten te vinden. Als je éénmaal weet welke woorden je gaat gebruiken, verwerk deze dan in je title-tags, meta description, meta keyword tags en in de gehele tekst van je website voor een optimale zoekmachine rankings.

4. Valideer je code

Crawlers van zoekmachines en een 'foutloze' code. Crawlers zijn in staat om nauwkeurige code veel sneller en gemakkelijker te scannen zonder te struikelen over verkeerde tags en ​​andere fouten. Het kan zeer nuttig om je website code te valideren voor publicatie. het zal dan ook bijdragen tot betere indexering resultaten. Het W3C heeft een uitstekende code validatie-instrumenten.

3. Richtlijnen voor het aanmelden van je website

Je site aanmelden bij gerenommeerde online directories en startpagina's zal helpen je positie in de grote zoekmachines te verbeteren. Dit omvat de primaire directories zoals DMOZ, Yahoo! en andere directories en startpagina's, zoals startpagina.be, start.be en honderden anderen. Zorg ervoor dat je zorgvuldig de indiening richtlijnen respecteert van elke directory of startpagina voordat je jouw webpagina's aanmeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de site in de juiste categorie plaatst.

2. Zorg voor passende links van relevante websites

De huidige zoekmachines plaatsen een enorme hoeveelheid belang aan het aantal websites die verwijzen naar de jouwe. Het gaat niet alleen over het aantal links, het gaat vooral over de kwaliteit van die links. Zoekmachines kijken naar de context van de inkomende links en naar de relevantie van de inhoud van de twee webpagina's.

1. Zorg voor up-to-date en inhoudelijk rijke pagina's die nuttige informatie verstrekken

Het creëren van inhoudelijk rijke webpagina's die nuttige informatie bevatten, zal je zeker vooruit helpen met je zoekmachine rankings. De online bezoeker is namelijk steeds op zoek naar informatie! Als je site geen waardevolle relevante inhoud bevat, zullen je bezoekers je website snel weer verlaten. Ze zullen waarschijnlijk ook niet snel terugkomen. Web-crawlers brengen ook vaker een bezoek aan je website  als je inhoud regelmatig wordt bijgewerkt. Dus, als je wilt dat je webpagina's een mooie positie verkrijgen in de zoekmachine, is het belangrijkste wat je kunt doen: zorgen voor voldoende waardevolle inhoud.


 

Uw advertentie hier?
Toch je SEO / SEA uitbesteden?